Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
16 mai 2012 3 16 /05 /mai /2012 05:19

Morsiamen kuluminen, millaista häät voi muokata hoikka vyötärö ja runsas pakarat?Tämä on tarpeen auttaa häät hame yleensä suuri hame lisäksi morsiamen tämän toiveen, juhlamekot, mutta myös lisätä upea vauhtia Oh. Pidetään jopa maistaa kansan hurmasi prinsessa hääpuku hame!

Miten määrämuotoisiksi visuaalinen vaikutus kapea vyötärö? Hame-tyyppinen ääriviivat visuaalisen laajennus, jolloin suhde vyötärön ja vaippa leveys kapenee.

Pohja muoto visuaalinen vaikutus? Tämä on korkea kohta liepeen profiilin muoto, lonkan linja on huomattava, ja muodostamista Pohja.

Voit tarkastella klassinen tyyli ...

1 Rose rakenne mekko
Kun ylempi ja alempi kerrosten häät, voimme nähdä muoto kristalli laatikon ruusuja, hääpuku, tämä hieno yhdistelmä, joskin hyvin pieni avain kunnossa, mutta pystyi tekemään ihmiset näkemään ylellinen puolella. Prinsessa häät, käyttö-hame, joka sopii hiusten muotoilu, mikä raikas puolelle.

2,Flouncing häntä hame
Flouncing itsessään on retro-tyyliin, tämä mekko, hame on kristallin satiini rakenne ja joka alkuun on hyvin kolmiulotteinen flouncing. Antaa vaikutelman, että kerrospukeutuminen, eikä raskas taakka, erityisesti joidenkin morsian hieman ohut.Vaatimusten mekon hame suunniteltu suuri, ja koruja on myös hyvin rikas. Kuten tämä helmi koruja ja flounced kanssa retro tyyli näyttää eniten.

3,Malli, pitsi hame
Retro ja moderni yhdistyvät antaa ihmisille paljon yllätyksiä. Katsokaa tämä malli, iltapuku, edessä on pyöreä kaula Xiaojian, hyvin konservatiivinen, edustaa eleganssia, selässä, mutta se on rohkea riimu tyyli, hoikka vyötärö jakso korostaa. Ja häät hame pitsineuletta, retro.Jotta huntu vyötärön muodon vaikutus on vielä parempi!

4,Kaareva hame
Tänä pukeutuminen heijastuu myös hame. Panniers ja pinnan monikerroksisen bias leikattu pehmeän näytön muodostuu hyvin tyylikäs muoto kaarenmuotoistencocktailmekko.Adds on morsiamen ja yleisesti tunne kasvojen kauneuden. Käytä tätä hääpuku, jolla voidaan pallomaisen pienet tilalla kukkia ...

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Robes de Soirée pas chères pour mariage
  • : Nous offrons Robe de Soirée Pas Cher en France,Robe de Cocktail Pas Cher,Robe de Mariage,Robe de Soirée Longue,Robe de Soirée Courte,Robe de Soirée Mariage,Robe de Soirée Orientale,Robe de Soirée Cocktail,Robes de Soirée Cocktail,Robes Longues de Soirée,Robe de Ceremonie.
  • Contact

Pages