Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
2 juin 2012 6 02 /06 /juin /2012 03:43

Erivärisiä esteettinen häät iso Suositeltava

Nykyään monet uudet ihmiset ovat astumassa avioliiton harjoittamisesta yksilöllisiä muotia pukeutua, morsian Voisinpa pukeutua kaunis mekko, ja hänen rakastettunsa tulee avioliiton saliin. Klassinen valkoinen sarja, juhlamekot, hyvin lähellä luonnollista, pehmeä ja hiljainen morsian parempana. Seuraavaksi tulee suositella erivärisiä esteettinen hääpuku.

Monet morsiamet kuin valkoinen hääpuku, jossa valkoinen huntu, kuten Lumikki yleensä. Jos et pidä hienovarainen tyyli, halua kokeilla uutta tyyliä, sitten ehkä haluta tehdä häät kukkia väriä valon. Ympäristönsuojelu ja luonnonvalkoinen sarja, sopii paremmin hiljainen tyyppi morsian. Kuitenkin puhtaan valkoinen hääpuku voidaan jakaa kahteen tyyppiin, puhtaan valkoinen ja kermanvalkoisia, on tunne samanlainen samppanjaa.

Eli norsunluun valkoinen, mutta myös valopisteitä norsunluusta, tumma norsunluu, kun maitomainen valkoinen, samppanja ja jaettiin valo samppanja, iltapuku, syvä samppanjaa. Valitse teema häät, täynnä vaaleanpunaisia silkki kukkia, perhosia, ja lisätä väriä. Vastaus kuuman kesän paras on valita jään virkistävä tunne vihreän sarjan.

Pink sarjan häät on aina ihana valinta tytöt, millaisia Jiaochen antakaa toinen puoli ei ole sydäntä puhut. Sininen viiva lisäksi henkilökohtaista mukavuutta, samoin pois morsiamen vaatimattomuus ja eleganssia. Jos olet henkilökohtaisen romanssi, hyvin rikas sisäinen maailma morsian, sininen on paras valinta.

Sivun perinteisen kiinalaisen häät, yllään punainen mekko on tapana. Jos morsian on avant-garde, hääpuku, voit harkita yhdistämällä kirkkaan punaisen Kiinan ja Länsi häät. Kuitenkin puku on suljettava on vaikutusta, joten tavan ajan, sinun tulee valita mukaan morsiamen vartalotyypille.

Yleinen Aasian ihon syvä keltainen, yllään valkoinen hääpuku näyttää tylsää, käytä norsunluusta olisi harmoninen luonto, sininen, violetti ja keltainen iho ei voida sovittaa yhteen, mutta pinkki oranssi, vaaleanvihreä sopivaksi kellertävä. Näin ollen valittu väri on tärkeää, reilun nahaton henkilöt ole väriä ongelmia, valitse väri vaaleanpunainen hääpuku makea tunne lisäpisteitä.

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Robes de Soirée pas chères pour mariage
  • : Nous offrons Robe de Soirée Pas Cher en France,Robe de Cocktail Pas Cher,Robe de Mariage,Robe de Soirée Longue,Robe de Soirée Courte,Robe de Soirée Mariage,Robe de Soirée Orientale,Robe de Soirée Cocktail,Robes de Soirée Cocktail,Robes Longues de Soirée,Robe de Ceremonie.
  • Contact

Pages